Extra collecte voor SWOK door de Goede Herder Parochie in Hengelo.

Vanuit de Stichting Welzijn Oekraïense Kinderen (SWOK) willen wij u hartelijk bedanken voor de grote financiële bijdrage die wij onlangs hebben ontvangen, maar liefst € 1.103,88. Dit bedrag is bijeen gebracht door middel van collectes van de Goede Herder Parochie waaronder de Franciscuskerk, Onze Lieve Vrouwekerk, Thaborkerk en Lambertusbasiliek. Hiermee maakt u het mogelijk dat wij de Oekraïense kinderen in het internaat en de dagbesteding (Regina Center) kunnen blijven ondersteunen. Zowel met het internaat als de dagbesteding hebben wij nauwe banden. Wat betreft de ondersteuning kunt u denken aan geld voor uiteenlopende zaken als schoonmaakmiddelen, beddengoed, een bijdrage voor een busje om de kinderen te vervoeren en cadeautjes voor de kerst.

Vriendelijke groeten van het bestuur SWOK: Rob van Veen, Gert-Jan Fisscher en Ellen Prent

2 reacties op “Extra collecte voor SWOK door de Goede Herder Parochie in Hengelo.”

 1. Ria van Bemmel

  Wat mooi, dat dit alles aangeschaft kon worden met de geldinzameling. Het ziet er prachtig uit.
  Ale indrukken en ervaringen van de jaren, dat ik samen met jullie de kinderen een fijne vakantie heb laten genieten, wellen in mij op. Het was heerlijk om te doen. Ik wens jullie een goede en succesvolle voortzetting van vele, vele inspanningen, die nodig zijn om alles te doen wat nodig is om de kinderen te kunnen laten komen.
  Heel hartelijke groeten en ’n Zalig Nieuwjaar!

  Ria van Bemmel

 2. Ria van Bemmel

  Aan alle vrijwilligers van de SWOK,
  Wat mooi, dat dit alles aangeschaft kon worden met de geldinzameling. Het ziet er prachtig uit. Alle indrukken en ervaringen van de jaren, dat ik samen met jullie de kinderen een fijne vakantie heb kunnen laten genieten, wellen in mij op. Het was heerlijk om te doen. Ik wens jullie een goede en succesvolle voortzetting van vele, vele inspanningen, die nodigzijn om alles te doen wat nodig is om de kinderen te kunnen laten komen.
  Heel hartelijke groeten en ’n Zalig Nieuwjaar!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.